www.businesscc.nl

Wij helpen met…

Privacy | Profilering | Ondersteuning

Business Co & Co helpt u graag!

Wij bieden u een breed pakket aan diensten. Wij hebben deze verdeeld in drie ‘pijlers’.

** Vanwege drukke werkzaamheden zijn de laatste twee pijlers (profilering en ondersteuning) nog onder voorwaarden beschikbaar. Toch behoefte aan de vorm van dienstverlening? Vraag ons naar de mogelijkheden!


Privacy

Wij zijn europees gecertificeerd CIPP/E en DPO. Wij kunnen dus optreden als Functionaris Gegevensbeheer (FG) of bijvoorbeeld Data Protection Officer (DPO). Wij kunnen u in het gehele traject van A tot Z  adviseren, begeleiden en zelfs ontzorgen (beheer).

Profilering

Als persoon en als bedrijf is het fijn als je gezien wordt om zo je produkt, dienst of organisatie te promoten. Maar wat is nu de beste aanpak, welke (on- en/of offline) media kun je het beste gebruiken en welke juist niet. Business Co & Co helpt u met het helder krijgen van uw eigen doelstellingen en wensen. Wij kunnen, indien u dit wenst, het gehele traject voor onze rekening nemen, van ontwikkeling tot beheer.

Ondersteuning

Herkent u deze situatie? Uw bureau ligt vol met verschillende zaken waar u eigenlijk geen tijd voor hebt. Binnen uw organisatie is er niet direct iemand waar u deze zaken aan toe kunt vertrouwen. Business Co & Co bied uitkomst! Wij kunnen tal van taken van u overnemen of voor u verzorgen….


Kortom, Business Co & Co helpt u waar nodig!

Wij hanteren heldere prijzen en denken graag verder dan alleen ‘het produkt of dienst’. Vraag naar de mogelijkheden! Een afspraak voor een gesprek/kopje koffie is zo gemaakt.


Business Co & Co is een handelsnaam van Privacy and Health V.O.F.
Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

* Wij gaan met zorg om met uw gegevens. Lees onze privacy verklaring voor meer info.