www.businesscc.nl

Nieuwe website gelanceerd!

Privacy | Profilering | Ondersteuning

Nieuwe website gelanceerd!

Wij hebben recentelijk een nieuwe website gelanceerd:
www.vlaardingenpartners.nl

Hun missie:

Vlaardingen Partners verbindt mensen en organisaties en bundelt krachten om Vlaardingen als stad aantrekkelijker te maken.

In Vlaardingen zijn vele personen, organisaties en instellingen actief. Er is in onze stad ongelooflijk veel burgerkracht met lokale betrokkenheid. Ook hebben we een sterk georganiseerd bedrijfsleven. En Vlaardingers zijn trots op hun stad. Dat is een kracht voor Vlaardingen. Vlaardingen Partners wil de organisatie zijn die dit alles samenbrengt. We willen ervoor zorgen dat plannen ontstaan, worden gecoördineerd en uitgevoerd. Zo maken we al het moois dat Vlaardingen te bieden heeft, nog net een beetje mooier om in te wonen, werken en recreëren.

Wilt u meer weten over Vlaardingen Partners?
Bezoek hun website:
https://www.vlaardingenpartners.nl