www.businesscc.nl

Website ontwikkeling

Privacy | Profilering | Ondersteuning

** deze dienst wordt niet langer aangeboden **

Website Ontwikkeling

Een website niet meer van deze tijd?
Juist wel! Het is de plaats waar u uw uitingen centraal kunt plaatsen. De koppelingen met diverse Social Media maakt het compleet!

Ingewikkeld?
Welnee! Het centraal plaatsen van berichten op uw website maakt het eenvoudig en helder. Het simpelweg doorplaatsen op Social Media is met een paar klikken gedaan!

U kunt bij ons terecht voor advies, opzet, domeinnamen (registratie en hosting), realiseren en beheren van uw website. Wij werken standaard met WordPress. Handig in gebruik en zeer toegankelijk. Ook wanneer u zelf uw website wilt beheren! U heeft dus niet te maken met ingewikkelde CMS systemen.

Profileren
Belangrijkste om mee te beginnen is om na te denken over hoe u zich (of uw bedrijf) wilt profileren (presenteren). Hierin kunnen wij u mee helpen. Een website is niet het enige middel natuurlijk. Het is vaak een combinatie van vele!

Plan van aanpak
Hoe gaan wij te werk? Eerst gaan wij samen, onder het genot van een kopje koffie, praten over wat u nu precies in gedachten heeft voor website. In dit gesprek zullen wij u (ongevraagd) advies geven over hoe u de website vorm kunt geven, welke zaken belangrijk zijn, welke boodschap u wilt uitstralen etc. Uiteraard bepaalt u wat zelf wilt doen en wat u door ons wilt laten uitvoeren. Maatwerk dus! U zult ook zelf aan de slag moeten. Hierbij moet u denken aan het bepalen van een uitstraling, de ‘tone of voice’, misschien inzetten van eigen foto’s (ook wij kunnen dit voor u oppakken!) etc etc. Veel werk? Nee, het is een mindset!

Nieuwsgierig geworden?
Er zullen nog vast veel vragen zijn. Neem gewoonweg contact met ons op!

#web #advies #vormgeving #beheer #socialmedia #verhaal


Referenties:
  


Business Co & Co is een handelsnaam van Privacy and Health V.O.F.
Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

* Wij gaan met zorg om met uw gegevens. Lees onze privacy verklaring voor meer info.